Αθήνα-Κέρκυρα Το Χειμώνα Με Sky Express

Το δρομολόγιο Αθήνα-Κέρκυρα εντάσει τη χειμερινή περίοδο στο πρόγραμμά της η Sky Express.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας “Η Sky Express ανακοίνωσε το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων για το διάστημα 1 Νοεμβρίου – 31 Μαρτίου, αυξάνοντας τις πτήσεις και τους προορισμούς που θα εξυπηρετεί!Η εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των αερομεταφορών, καθώς προσφέρει στην τιμή του εισιτηρίου δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή, είσοδο στα VIP Lounges από το πρώτο ταξίδι και εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης (in-flight service) συνεχίζει να μεγαλώνει και να επεκτείνεται, αυξάνοντας τις πτήσεις της κατά 63% σε σχέση με πέρυσι και προσθέτοντας δύο νέα δρομολόγια, τα Αθήνα-Κέρκυρα και Αθήνα-Κως.

Αυτό το χειμώνα η Sky Express, για την οποία η καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αποτελεί πρωταρχικό μέλημα, μπαίνει σε δύο ακόμα ανταγωνιστικά δρομολόγια, το Αθήνα-Κέρκυρα και το Αθήνα-Κως, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, αφού τα εισιτήρια ξεκινούν από 18,27€ τελική τιμή για το Κέρκυρα-Αθήνα και 25,62€ τελική τιμή για το Κως-Αθήνα! Το Αθήνα-Κως θα εξυπηρετείται κάθε μέρα με ένα δρομολόγιο και δύο κάθε Παρασκευή, ενώ για το Αθήνα-Κέρκυρα θα υπάρχουν δύο πτήσεις κάθε μέρα!

Ταυτόχρονα, η Sky Express στο χειμερινό πρόγραμμα αυξάνει τη συχνότητα των δρομολογίων για το Αθήνα-Ηράκλειο σε τρεις πτήσεις την ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή και δύο το Σάββατο και την Κυριακή. Η Sky Express για την περίοδο 1 Νοεμβρίου 2017 – 31 Μαρτίου 2018 αυξάνει τις εβδομαδιαίες πτήσεις και στα δρομολόγια Αθήνα-Ζάκυνθος, Αθήνα-Πάρος, Αθήνα-Ικαρία και Αθήνα-Σκιάθος.

Προγραμματίστε το επόμενο ταξίδι σας, κλείστε το εισιτήριο σας και... πετάξτε σαν άνθρωποι!”

ΠΗΓΗ: http://kerkyra.net/

Συνάντηση οργανωτικής ενόψει τ…

06 Αυγούστου, 2018

Τις προτεινόμενες ενότητες της φετινής εκδήλωσης αναστοχασμού για τον κερκυραϊκό τουρισμό...