Στρατηγική συνεργασία ΙΝΣΕΤΕ – Cornell University

Στρατηγική συνεργασία με το κορυφαίο διεθνώς αμερικανικό πανεπιστήμιο Cornell εξασφάλισε και υλοποιεί το Ινστιτούτο ΣΕΤΕ, στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης.

Μέσω του SETE Training, τα Μέλη του ΣΕΤΕ και οι επαγγελματίες του τουρισμού θα μπορούν, σε προνομιακή τιμή, να αποκτήσουν πρόσβαση στα online προγράμματα του πανεπιστημίου. Οι ενδιαφερόμενοι, θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν 1 από τα 148 διαθέσιμα πεδία σεμιναρίων, επιλέγοντας από τις παρακάτω βασικές κατηγορίες:

· Hospitality and Foodservice Management Courses

· Financial Management Courses

· Human Resources Courses

· Sales Leadership Courses

· Project Leadership and Systems Design Course

· Leadership and Strategic Management Courses

· Marketing Courses

Τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα από τους καθηγητές του πανεπιστημίου Cornell και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου και απαιτητικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, δίνοντας στους επαγγελματίες του τουρισμού πρόσβαση σε υψηλότατου επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση.

Τα συγκεκριμένα σεμινάρια προσφέρονται σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή (190$ αντί 769$) αφού το Ινστιτούτο ΣΕΤΕ καλύπτει το 70% του συνολικού κόστους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τον αναλυτικό κατάλογο των προγραμμάτων εδώ.

Διαδικασία Αίτησης

Τα προγράμματα απευθύνονται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις – Μέλη του ΣΕΤΕ που κάνουν αίτηση για τους εργαζόμενους τους και σε επαγγελματίες του τουρισμού που καλύπτουν το κόστος μόνοι τους. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα αγγλικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση εδώ.

Οι επιχειρήσεις – Μέλη του ΣΕΤΕ μπορούν να κάνουν αίτηση για τους εργαζόμενους τους, για έως 2 online προγράμματα ανά επιχείρηση, ενώ οι ιδιώτες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος συμμετοχής μπορούν να κάνουν αίτηση για 1 πρόγραμμα.

money-tourism.gr http://money-tourism.gr/stratigiki-synergasia-insete-cornell-university/#ixzz4uWayAcXf

22 Μαΐου, 2019

13 Μαΐου, 2019

10 Μαΐου, 2019