Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλος - Εδώ

Και στα «ξενοδοχεία» η Airbnb…

Η Airbnb επεκτείνει τις υπηρεσίες «οικιακού ξενοδοχείου» για τους τουρίστες στη Φλόριντα τον επόμενο χρόνο.

Η Airbnb συνεργάζεται με την αναπτυσσόμενη εταιρεία Newgard Development Group για την κατασκευή ενός κτιρίου 324 δωματίων στο Kissimmee της Φλόριντα, το οποίο θα χαρακτηριστεί ως κτίριο της Airbnb και στο οποίο οι ένοικοι θα μπορούν να απολαμβάνουν και υπηρεσίες ξενοδοχείου.

Πιο αναλυτικά, το «Niido Powered by Airbnb», αφού κατασκευαστεί από την Newgard Development Group, τα δωμάτιά του θα πουληθούν ή θα μισθωθούν σε ιδιοκτήτες-ενοικιαστές, οι οποίοι ακολούθως θα τα μισθώνουν στην Airbnb, για διάστημα έως 180 ημέρες το χρόνο, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Οι φιλοξενούμενοι της Airbnb, που θα νοικιάζουν τα δωμάτια του κτιρίου, θα έχουν πρόσβαση σε ανέσεις ξενοδοχείου. Αυτό περιλαμβάνει μια εφαρμογή για φορητούς υπολογιστές που μπορεί να ενεργοποιήσει από απόσταση έναν MasterHost, πιθανώς έναν υπάλληλο της Niido, για να χειριστεί μια σειρά θεμάτων, όπως check-in, καθαρισμό, κλινοσκεπάσματα, κ.ο.κ.. Οι φιλοξενούμενοι, θα έχουν επίσης πρόσβαση σε θυρωρείο, όποτε το ζητήσουν, καθώς και χώρο φύλαξης αποσκευών.

Οι ιδιοκτήτες – ενοικιαστές που επιλέξουν να νοικιάσουν τους χώρους τους στην Airbnb θα εγγράφονται αυτόματα στο πρόγραμμα Friendly Buildings, το οποίο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους οικοδεσπότες να μοιράζονται τα έσοδα από κάθε μίσθωση με τον ιδιοκτήτη ή τον ιδιοκτήτη του κτιρίου. Η διοίκηση της Airbnb αναφέρει ότι περίπου 11.000 δωμάτια υπάρχουν στη βάση του προγράμματος της Airbnb, Friendly Buildings, νούμερο το οποίο θεωρείται σχετικά μικρό. Παρόλα αυτά, το πρόγραμμα είναι σχετικά καινούριο και πιθανότατα θα ενισχύσει τη δυναμική του παράλληλα με το σχέδιο Niido.

Το Niido στη Φλόριντα θα ανοίξει τις πόρτες του το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους.

 http://money-tourism.gr/ke-sta-xenodochia-i-airbnb/#ixzz4wQhjQnCR

 

 

επιλεγμενα νεα

Νέα

Νέα διάκριση για τη Louis Hote…

28 Ιανουαρίου, 2019

Mε το βραβείο «Treasures of the Greek Tourism», στην κατηγορία «Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενε...

Νέα

Συνάντηση του υπ. δημάρχου Γιώ…

28 Ιανουαρίου, 2019

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Τουριστικών Φορέων της Κέρκυρας είχε το Σάββατο το βράδυ...

Νέα

Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλ…

28 Ιανουαρίου, 2019

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικ...

Νέα

Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας | Ο π…

28 Ιανουαρίου, 2019

Για τα προβλήματα και τις πιέσεις που δέχεται ο ξενοδοχειακός κλάδος συνολικά στην Ελλάδα...