ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Γρηγόρης Τάσιος νέος πρόεδρος της ΠΟΞ, Αντιπρόεδροι οι…

... Μανώλης Γιαννούλης, Άρης Σουλούνιας, και Ντίνα Σβύνου

Νέος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) είναι από σήμερα ο Γρηγόρης Τάσιος, καθώς συγκροτήθηκε στην Θεσσαλονίκη πριν από λίγο σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται, ότι όπως είχε αποκαλύψει το money-tourism.gr, o κ. Τάσιος ήταν πρώτος σε ψήφους, καθώς έλαβε 103 σταυρούς.

giannoulis ksd copyright 560x420

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τις θέσεις των αντιπροέδρων κατέλαβαν οι Μανώλης Γιαννούλης Α’ αντιπρόεδρος, Άρης Σουλούνιας Β’ αντιπρόεδρος και Ντίνα Σβύνου Γ’ αντιπρόεδρος.

Γενικός Γραμματέας ανέλαβε ο Κώστας Χατζηκωνσταντίνου και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ο Ευγένιος Βασιλικός.

soulounias aris ksd copyright 560x420

Ταμίας ανέλαβε ο Δημήτρης Πολλάλης και Έφορος Δημοσίων Σχέσεων ανέλαβε ο Άγγελος Καλίας. Τέλος Έφορος Διεθνών Σχέσεων, ανέλαβε ο Τέλης Θωμόπουλος.

Τα τρία μέλη του Δ.Σ. είναι Ξυπτερά Λάμπρου Ευαγγελία, Τσακαλάκης Μανώλης και Κωνσταντίνος Μέριανος

Αύριο το μεσημέρι θα συνεδριάσει, ως είθισται, στην Θεσσαλονίκη η ετήσια γενική συνέλευση των προέδρων της ΠΟΞ, χωρίς την παρουσία της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά.

Η Γενική Συνέλευση

IMG 3779

Υπενθυμίζεται ότι στη Γενική Συνέλευση της 1ης Νοεμβρίου, η απερχόμενη Διοίκηση, υπό τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Α. Ρέτσο και τον Προεδρεύοντα κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη, παρουσίασε τον Απολογισμό Πεπραγμένων της θητείας της και ακολούθησε συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Ξενοδοχειακό κόσμο.

Βασικό μήνυμα της Γενικής Συνέλευσης ήταν η ενότητα και η συσπείρωση γύρω από το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας καθώς και η δέσμευση, για δυναμική προάσπιση των δικαίων του Κλάδου και περαιτέρω ενίσχυσης της καθοριστικής συμβολής των ξενοδοχείων στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας».

Νέα διάκριση για τη Louis Hote…

28 Ιανουαρίου, 2019

Mε το βραβείο «Treasures of the Greek Tourism», στην κατηγορία «Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενε...

Συνάντηση του υπ. δημάρχου Γιώ…