ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Μεγάλο ξενοδοχειακό ντηλ στην Κέρκυρα !!!

Δύο νέα ξενοδοχεία LABRANDA, του ομίλου FTI, θα λειτουργήσουν στην επόμενη τουριστική περίοδο στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του money-tourism.gr, ο FTI προχώρησε σε μακροενοικίαση του εμβληματικού SANDY BEACH, αλλά και του προς αποπεράτωση SANDY VILLAS, μετά την εξωδικαστική συμφωνία του ομίλου Ρίζου με την AQUIS, που τερμάτισε την δικαστική διαμάχη, που ταλάνιζε το μεγαλύτερο ελληνικό ξενοδοχείο, αλλά και τον ελληνικό Τουρισμό, προς όφελος όλων των εμπλεκομένων.

Sandy Beach

Πιο αναλυτικά, το SANDY BEACH, των 2.400 κλινών, θα λειτουργήσει ως ξενοδοχείο 4+ αστέρων και το new entry SANDY VILLAS, ως 5 αστέρων, με 100 βίλλες και δωμάτια σε όμορο οικόπεδο, που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην επόμενη τουριστική περίοδο.

Η προσθήκη των δύο αυτών ξενοδοχείων θα επεκτείνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο του FTI στην Ελλάδα, ενώ δεν αποκλείονται και νέες κινήσεις, αφού η χώρα είναι ψηλά στις προτεραιότητες του Dietmar Gunz.

Το management των δύο ξενοδοχείων θα γίνει από την Meeting Point Hotel Management, που εδρεύει στην Αθήνα και αποτελεί μέλος του FTI Group, ενώ η ιδιοκτησία παραμένει στον όμιλο Ρίζου.

Η LABRANDA, που αποτελεί brand του FTI, έχει πέντε ακόμη ξενοδοχεία στην Ελλάδα, σε Ρόδο, Κω και Πελοπόννησο, ενώ διαθέτει συνολικά 49 ξενοδοχεία στις χώρες της Μεσογείου, με την Ισπανία να έχει τα περισσότερα, ενώ έχει και δύο ξενοδοχεία στην Γκάμπια.

22 Μαΐου, 2019

13 Μαΐου, 2019

10 Μαΐου, 2019

Μπάμπης Βούλγαρης | Ο πρόεδρος…