Όταν ο Τζέιμς Μποντ έκανε γνωστή την Κέρκυρα (video)

Πολλοί προορισμοί στον κόσμο, με στοιχεία που προσέδιδαν ιδιαίτερο τόνο στις σκηνές δράσεις του Τζειμς Μποντ, προβλήθηκαν από το 1973 σε εκατομμύρια θαυμαστές των μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών με πρωταγωνιστή τον μυστικό πράκτορα 007, αποτελώντας το σκηνικό των γυρισμάτων. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Κέρκυρα.

Ο κορυφαίος τουριστικός οργανισμός στην Ευρώπη TUI παρουσιάζει τώρα την ιστορία των γυρισμάτων επί εποχής Ρότζερ Μουρ, όταν οι σκηνές γυρίζονταν σε εξωτερικούς χώρους και όχι σε στούντιο όπως σήμερα, παρακινώντας το ταξιδιωτικό κοινό να ακολουθήσει τα βήματά του!

Στην πέμπτη παρουσία του ως πράκτορας 007, στις αρχές της δεκαετίας του 80’, ο Σερ Ρότζερ Μουρ και οι συνεργάτες του ταξίδεψαν μέχρι την Κέρκυρα όπου πραγματοποίησαν γυρίσματα για την ταινία For Your Eyes Only (1981).

Γυρίστηκαν ποικίλες σκηνές από διαπληκτισμούς σε ψηλούς βράχους μέχρι συμπλοκές στο καζίνο. Ακόμη, μέσα στην ταινία προβάλλονται σκηνές δράσεις και μυστηρίου στο Αχίλλειο και το κάστρο της Παλαιάς Πόλης.

Δείτε ένα βίντεο με σκηνές από γυρίσματα της ταινίας στην Κέρκυρα....

Νέα διάκριση για τη Louis Hote…

28 Ιανουαρίου, 2019

Mε το βραβείο «Treasures of the Greek Tourism», στην κατηγορία «Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενε...