Ξενοδοχείο στους Παξούς από τον ηθοποιό Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Ξενοδοχειακό κατάλυμα στους Παξούς θα δημιουργήσει ο ηθοποιός Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως αποκαλύπτει ο πατέρας του Μανόλης στην εφημερίδα Πατρίς του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει από τους Παξούς κατάγεται η προγιαγιά του ηθοποιού, γι αυτό και ο Χριστόφορος έχει ιδιαίτερη αγάπη για το νησί, το οποίο αισθάνεται ως δεύτερο σπίτι του και επισκέπεται συχνά για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Άλλωστε, ξενοδοχειακό καταλύμα στους Παξούς έχει και η μητέρα του.

Όπως είπε ο Μανόλης Παπακαλιάτης, γνωστός τουριστικός επιχειρηματίας στην Κρήτη, το ξενοδοχείο του Χριστόφορου θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει το 2020. "Οι Παξοί", είπε, "είναι ένα πανέμορφο νησί που την υψηλή περίοδο “βουλιάζει” από κόσμο και έχει αληθινά ποιοτικό τουρισμό. Είναι μια πολύ καλή σκέψη να φτιάξει εκεί ο Χριστόφορος ένα κατάλυμα που θα έχει την προσωπική του σφραγίδα”.

Ο Μανόλης Παπακαλιάτης έχει επεκτείνει τα τελευταία χρόνια τις δραστηριότητές του στην Κέρκυρα, τους Παξούς, την Ήπειρο και την Αλβανία, οργανώνοντας ημερήσιες εκδρομές με μικρά κρουαζιερόπλοια.

Νέα διάκριση για τη Louis Hote…

28 Ιανουαρίου, 2019

Mε το βραβείο «Treasures of the Greek Tourism», στην κατηγορία «Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενε...

Συνάντηση του υπ. δημάρχου Γιώ…