Δημοπρασίες παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού από 16 Απριλίου

Στις 16 Απριλίου ξεκινούν για φέτος οι Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες Παραχώρησης Απλής Χρήσης Αιγιαλού και Παραλίας από το Υπουργείο Οικονομικών, για άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή κοινού, συνεχίζοντας την επιτυχημένη προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι τον Ιούνιο.

Το υπουργείο, μέσω των ποιοτικά αναβαθμισμένων υπηρεσιών του, αλλά και της απλούστευσης του συνόλου της διαδικασίας, προσδοκά τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή από ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση των εσόδων από πλευράς του Δημοσίου.

Η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, επενδύοντας ακόμα περισσότερο στον εκσυγχρονισμό και τη διαφάνεια της διαδικασίας, στοχεύει στην οργάνωση και διεξαγωγή ακόμα μεγαλύτερου αριθμού ηλεκτρονικών δημοπρασιών μέσα στο 2018, με απώτερο σκοπό την πλήρη καθιέρωση του θεσμού τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για το πρόγραμμα των ηλεκτρονικών δημοπρασιών μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση: http://www.minfin.gr/web/g.g.-demosias-periousias/aigialos

Υπουργική Απόφαση Υπουργική Απόφαση ΦΕΚ 2042/Β΄/14.06.2017.

ΠΗΓΗ

Νέα διάκριση για τη Louis Hote…

28 Ιανουαρίου, 2019

Mε το βραβείο «Treasures of the Greek Tourism», στην κατηγορία «Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενε...