Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλος - Εδώ

Τι συζήτησαν Νικολούζος και Ένωση Ξενοδόχων

Ενημερωτική συνάντηση με το νέο Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, είχε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους ξενοδόχους και εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Δήμου, κυρίως το θέμα της διαχείρισης και αποκομιδής των απορριμμάτων, καθώς και τα θέματα της ύδρευσης, του οδικού δικτύου και του Δημοτικού Φωτισμού.

Στην αρχή της συνάντησης ο Δήμαρχος καλωσόρισε το νέο Πρόεδρο της Ένωσης Χαράλαμπο Βούλγαρη, καθώς και τα Μέλη του νέου Δ.Σ του συνδέσμου και τους ευχήθηκε καλή θητεία.

“Ο Δήμος καταβάλλει προσπάθειες κάτω από δύσκολες συνθήκες, προκειμένου να προστατεύσει την εικόνα του νησιού και να στηρίξει την τοπική οικονομία. Υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα δεκαετιών. Χρειάζεται συνεργασία όλων των φορέων της Κέρκυρας με τον Δήμο, προκειμένου να αντιμετωπισθούν ”, ανέφερε ο κ. Νικολούζος.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος έκανε μια αναλυτική ενημέρωση για τις επόμενες κινήσεις του Δήμου στο καυτό θέμα της διαχείρισης των απορριμάτων. Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της ύδρευσης, των μεγάλων τεχνικών έργων, όπως π.χ. ο “Φοίνικας”, το οδικό δίκτυο, την αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού και τον προγραμματισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων της θερινής περιόδου. 

H ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Νικολούζο και συζήτησε μαζί του όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν την τρέχουσα τουριστική περίοδο και όχι μόνο.

Τα κυρίαρχα θέματα ήταν τα απορρίμματα, το οδικό δίκτυο, οι επισκέψιμοι αρχαιολογικοί χώροι, το αεροδρόμιο, η παραλιακή της Γαρίτσας, η ύδρευση, οι κατευθυντήριες πινακίδες και ο φωτισμός.

Ο Δήμαρχος, αφού ενημέρωσε από την πλευρά του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τα μεγάλα προγραμματισμένα έργα του Δήμου εντός του έτους και της τριετίας, εξήγησε λεπτομερώς για το θέμα των απορριμμάτων ότι η μόνη λύση σε αυτό το σημείο είναι το άνοιγμα του ΧΥΤΥ Λευκίμμης για την προσωρινή και με κάθε μέριμνα εναπόθεση δεμάτων έως ότου ολοκληρωθεί η μελέτη και η οριστική διαχείριση που έχει σχεδιάσει ο Δήμος.

ΠΗΓΗ: https://www.corfupress.com

 

 

επιλεγμενα νεα

Νέα

Νέα διάκριση για τη Louis Hote…

28 Ιανουαρίου, 2019

Mε το βραβείο «Treasures of the Greek Tourism», στην κατηγορία «Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενε...

Νέα

Συνάντηση του υπ. δημάρχου Γιώ…

28 Ιανουαρίου, 2019

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Τουριστικών Φορέων της Κέρκυρας είχε το Σάββατο το βράδυ...

Νέα

Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλ…

28 Ιανουαρίου, 2019

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικ...

Νέα

Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας | Ο π…

28 Ιανουαρίου, 2019

Για τα προβλήματα και τις πιέσεις που δέχεται ο ξενοδοχειακός κλάδος συνολικά στην Ελλάδα...