MarBella Nido Suite Hotel & Villas: Στα 20 νέα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης

Ως ένα από τα 20 καλύτερα νέα ξενοδοχεία που άνοιξαν το 2018 στην Ευρώπη χαρακτηρίζει το MarBella Nido Suite Hotel & Villas, στην Κέρκυρα, η βρετανική εφημερίδα The Guardian.

Το ξενοδοχείο, που άνοιξε στις αρχές Μαίου, συγκαταλέγεται στα ονειρικά νέα ξενοδοχεία, που άνοιξαν ή θα ανοίξουν φέτος στην Ελλάδα και σε ρεπορτάζ του Forbes.

To MarBella Nido Suite Hotel & Villas βρίσκεται δίπλα στην άλλη ξενοδοχειακά μονάδα του ομίλου, MarBella Corfu Hotel, στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών, και πολύ κοντά στο διάσημο κτήμα Ζαβιτσιάνου. Διαθέτει 70 junior σουίτες, deluxe σουίτες και deluxe βίλες με ιδιωτική πισίνα με θέα στη θάλασσα και προσφέρεται για διακοπές μόνο για ενηλίκους.

Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένος από την βρετανική, γαλλική και ιταλική πολιτιστική κληρονομιά της Κέρκυρας, με τελική επιδίωξη την προσφορά αυθεντικής τοπικής εμπειρίας. Ο στόχος ήταν η πιστή αναπαράσταση ενός χωριού των αρχών του 20ού αιώνα, με αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες που προέρχονται από την Παλιά Πόλη της Κέρκυρας. Γι αυτό οι βίλες είναι διάσπαρτες σε μικρά οικιστικά κτίρια με αυλές, πλήθος πορτών και γραφικά σοκάκια. Ξεχωρίζουν, επίσης, τα παραδοσιακά γαλλικά κιγκλιδώματα και βενετσιάνικα χρώματα με βαση τον ασβέστη.

Τα δύο εστιατόρια, το beach bar και το σπα συμπληρώνουν την πολυτελή του εικόνα.

"Το Marbella Nido είναι ιδανικό για ζευγάρια που αναζητούν ένα γαλήνιο καταφύγιο δίπλα στη θάλασσα", τονίζεται στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

ooo

Νέα διάκριση για τη Louis Hote…

28 Ιανουαρίου, 2019

Mε το βραβείο «Treasures of the Greek Tourism», στην κατηγορία «Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενε...