Σφάλμα
  • [OSYouTube] Alledia framework not found

Τηλεοπτικό σποτ από τους ξενοδόχους & τα τουριστικά καταλύματα για την ανακύκλωση

Καμπάνια της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας και της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Τηλεοπτικό σποτ δημιούγησε η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας και η Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας (ΟΕΤΚ), με στόχο την ανάδειξη της ανακύκλωσης ως σημαντικού παράγοντα επίλυσης του προβλήματος των απορριμμάτων.

Σε σχετικό δελτίο τύπου οι επαγγελματίες του τουρισμού αναφέρουν «Οι ολιγωρίες, οι αστοχίες, οι λαθεμένοι σχεδιασμοί και οι ανεπαρκείς χειρισμοί, οδήγησαν το νησί μας, στο έσχατο σημείο απόγνωσης, μετατρέποντας το σε μια απέραντη χωματερή, με αποτέλεσμα να ελλοχεύουν ανεξέλεγκτοι κίνδυνοι, τόσο για την υγεία των κατοίκων του τόπου μας, όσο και για την δυσφήμιση του τουριστικού μας προορισμού, που αποτελεί έναν από τους πιο προβεβλημένους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διάγει ο τόπος μας, θα πρέπει να αντλήσουμε δύναμη, ώστε να υπερκεράσουμε τα προβλήματα και να επαναφέρουμε το «καραβάκι» στην ορθή ρότα. Όπως μας διδάσκουν με την σοφία τους οι πρόγονοί μας «ουδέν κακόν αμιγές καλού» και έτσι, μέσα από τα « βουνά με τα σκουπίδια» μπορούν να αναδειχθούν οι λύσεις.

Φρονούμε ότι όλοι μας, ειδικοί και μη, έχουμε αντιληφθεί πλέον ότι, ένα από τα «κλειδιά» στη διαχείριση των απορριμμάτων είναι η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, η οποία δυστυχώς στο νησί μας είναι μια «παρεξηγημένη» έννοια, τουλάχιστον αν ερμηνεύσουμε την σημασία που τις έχουν δώσει μέχρι σήμερα, οι αρμόδιοι φορείς για την διαχείριση των απορριμμάτων, αφού η ανακύκλωση στη Κέρκυρα, βρίσκεται σε μονοψήφιο αριθμό και πολύ κάτω από άλλες περιοχές της χώρας μας.

Η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας και η Ένωση Ξενοδόχων, αναλαμβάνοντας την κοινωνική ευθύνη και θέλοντας να συμβάλουν στην επίλυση του τεράστιου προβλήματος, της διαχείρισης των απορριμμάτων, το οποίο ταλανίζει αρκετά χρόνια το νησί μας, δημιούργησε ένα τηλεοπτικό σποτ για την ευαισθητοποίηση όλων μας, κατοίκων, επαγγελματιών και επιχειρηματιών στοχεύοντας να αναδείξει την σημασία της ανακύκλωσης και να προσκαλέσει όλους τους πολίτες του νησιού, μικρούς και μεγάλους, να συμβάλουν επενδύοντας στην ανακύκλωση με την καθημερινή τους συμπεριφορά.

Σας καλούμε όλους συμμετέχοντας ο καθένας μας ξεχωριστά με την δικές τους μικρές ή μεγαλύτερες δυνάμεις να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι κάνοντας ανακύκλωση συμβάλουμε στην επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων».

FaLang translation system by Faboba

22 Μαϊος, 2019

13 Μαϊος, 2019

10 Μαϊος, 2019