Σφάλμα
  • [OSYouTube] Alledia framework not found

Συνάντηση οργανωτικής ενόψει του 2ου Corfu Tourism αειForum

Τις προτεινόμενες ενότητες της φετινής εκδήλωσης αναστοχασμού για τον κερκυραϊκό τουρισμό, συζήτησε τη Δευτέρα το πρωί η Οργανωτική Επιτροπή με παράγοντες της οικονομίας και εκπροσώπους φορέων.

Η πρώτη αυτή συνάντηση έγινε στο ιστορικό Δημαρχείο, υπό την προεδρία του δημάρχου, Κώστα Νικολούζου, παρουσία του αντιδημάρχου Τουρισμού Βασίλη Καββαδία.

Σύμφωνα με την επιστολή-πρόσκληση, η προτεινόμενη ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι στις 19-21 Οκτωβρίου 2018. Το συνέδριο θα έχει, ως κύρια θέματα, τον απολογισμό της τουριστικής χρονιάς του 2018 και τον σχεδιασμό πετυχημένων δράσεων για το εγγύς μέλλον, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση της Κέρκυρας ως τουριστικού προορισμού.

Συζητήθηκαν οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου και ο τρόπος διεξαγωγής του.

Σύμφωνα με τις έως σήμερα κατατεθειμένες προτάσεις αναμένεται να οργανωθούν συζητήσεις και workshops για την εφαρμογή των τεχνολογιών αιχμής στον τουρισμό, τη θεσμική συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην τουριστική οικονομία και σε τοπικό επίπεδο, τις αρχές και τις συνέπειες της λεγόμενης οικονομίας διαμοιρασμού και τη μελέτη, εξακρίβωση και διαχείριση με σύγχρονους όρους και διεθνή παραδείγματα της φέρουσας ικανότητας του νησιού αλλά και γενικά.

Την πρόσκληση υπογράφουν η Σπυριδούλα Ασωνίτου, ως εκπρόσωπος του Εξάντα, γραφείου οργάνωσης συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων, ο Γιώργος Κατσαΐτης εκδότης της Eνημέρωσης και ο Τάκης Αναγνωστάκος εκπρόσωπος του Ionian Inspires.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Μπάμπης Βούλγαρης, ο πρόεδρος του συλλόγου των διευθυντών ξενοδοχείων, Αλέξανδρος Ανεμογιάννης, ο τουριστικός πράκτορας, Α. Διαβάτης ως εκπρόσωπος του AOCTA, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΚ Κώστας Κιτσάκης και ο πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Τουρισμού Νίκος-Φοίβος Καλούδης.

FaLang translation system by Faboba

22 Μαϊος, 2019

13 Μαϊος, 2019

10 Μαϊος, 2019