Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλος - Εδώ

Σφάλμα
  • [OSYouTube] Alledia framework not found

Κέρκυρα: Με τουριστικούς φορείς τα μέλη της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας.

Χθες 17/10/2018, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της <<Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας>> κ. Μπάμπη Βούλγαρη και του Προέδρου της <<Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας>> κ. Περικλή Κατσαρού με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κέρκυρας κ. Γιάννη Κοντό και τον Υπεύθυνο του θεματικού Τομέα Τουρισμού της ΝΟΔΕ κ. Στέφανο Δημουλή.

 Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ: «Κατά την συνάντηση αυτή, υπήρξε ένας εποικοδομητικός διάλογος για τα θέματα τουρισμού που απασχολούν την Κέρκυρα, ζητήθηκε από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ και παρασχέθηκε από τους δύο Προέδρους ένας μικρός απολογισμός της τουριστικής περιόδου που παρήλθε, ενώ έγιναν και εκτιμήσεις για την επόμενη τουριστική χρονιά.

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στο τεράστιο πρόβλημα των απορριμμάτων, όπου οι δύο Πρόεδροι περιέγραψαν στους εκπροσώπους της ΝΟΔΕ τα πρωτοφανή προβλήματα που αντιμετώπισαν οι επαγγελματίες του Τουρισμού, κυρίως Ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων, κατά την τουριστική σαιζόν 2018, τις ενέργειες που έκαναν οι φορείς τους προς τον Δήμο (συναντήσεις και έγγραφα) ζητώντας την επίλυση του προβλήματος, καθώς και τις απαντήσεις που ελάμβαναν κάθε φορά επ’ αυτών από την Δημοτική Αρχή.

Επίσης όλοι οι παρευρισκόμενοι διαπίστωσαν την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα των απορριμμάτων το οποίο αμαυρώνει ανεπανόρθωτα την εικόνα της Κέρκυρας στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της που είναι ο Τουρισμός, σε κάθε διαφορετική περίπτωση, εκφράστηκε μία έκδηλη ανησυχία για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού κατά την νέα τουριστική περίοδο».

FaLang translation system by Faboba

επιλεγμενα νεα

Νέα

Κέρκυρα | Ενημέρωση από την Υπ…

22 Μαϊος, 2019

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κέρκυρας αναφορικά με την πορεία τη...

Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ …

13 Μαϊος, 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας πραγματοποίησε συνάντη...

Νέα

Κέρκυρα | Ξεκίνησε το 2ο Γαστρ…

10 Μαϊος, 2019

Ξεκίνησε την Τετάρτη 8 Μαΐου το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Κέρκυρα, σε συνδιοργάνωση τη...

Νέα

Μπάμπης Βούλγαρης | Ο πρόεδρος…

10 Μαϊος, 2019

Στο Start μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, Μπάμπης Βούλγαρης, για το θέμα ...