Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλος - Εδώ

Κέρκυρα: Με τουριστικούς φορείς τα μέλη της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας.

Χθες 17/10/2018, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της <<Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας>> κ. Μπάμπη Βούλγαρη και του Προέδρου της <<Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας>> κ. Περικλή Κατσαρού με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κέρκυρας κ. Γιάννη Κοντό και τον Υπεύθυνο του θεματικού Τομέα Τουρισμού της ΝΟΔΕ κ. Στέφανο Δημουλή.

 Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ: «Κατά την συνάντηση αυτή, υπήρξε ένας εποικοδομητικός διάλογος για τα θέματα τουρισμού που απασχολούν την Κέρκυρα, ζητήθηκε από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ και παρασχέθηκε από τους δύο Προέδρους ένας μικρός απολογισμός της τουριστικής περιόδου που παρήλθε, ενώ έγιναν και εκτιμήσεις για την επόμενη τουριστική χρονιά.

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στο τεράστιο πρόβλημα των απορριμμάτων, όπου οι δύο Πρόεδροι περιέγραψαν στους εκπροσώπους της ΝΟΔΕ τα πρωτοφανή προβλήματα που αντιμετώπισαν οι επαγγελματίες του Τουρισμού, κυρίως Ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων, κατά την τουριστική σαιζόν 2018, τις ενέργειες που έκαναν οι φορείς τους προς τον Δήμο (συναντήσεις και έγγραφα) ζητώντας την επίλυση του προβλήματος, καθώς και τις απαντήσεις που ελάμβαναν κάθε φορά επ’ αυτών από την Δημοτική Αρχή.

Επίσης όλοι οι παρευρισκόμενοι διαπίστωσαν την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα των απορριμμάτων το οποίο αμαυρώνει ανεπανόρθωτα την εικόνα της Κέρκυρας στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της που είναι ο Τουρισμός, σε κάθε διαφορετική περίπτωση, εκφράστηκε μία έκδηλη ανησυχία για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού κατά την νέα τουριστική περίοδο».

επιλεγμενα νεα

Νέα

Νέα διάκριση για τη Louis Hote…

28 Ιανουαρίου, 2019

Mε το βραβείο «Treasures of the Greek Tourism», στην κατηγορία «Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενε...

Νέα

Συνάντηση του υπ. δημάρχου Γιώ…

28 Ιανουαρίου, 2019

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Τουριστικών Φορέων της Κέρκυρας είχε το Σάββατο το βράδυ...

Νέα

Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλ…

28 Ιανουαρίου, 2019

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικ...

Νέα

Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας | Ο π…

28 Ιανουαρίου, 2019

Για τα προβλήματα και τις πιέσεις που δέχεται ο ξενοδοχειακός κλάδος συνολικά στην Ελλάδα...