Σφάλμα
  • [OSYouTube] Alledia framework not found

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Σπύρο Καλούδη στο γραφείο του, είχαν τα Διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας και της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων στην Κέρκυρα ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου.

Οι δυο φορείς του τουρισμού της Κέρκυρας μετέφεραν στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας τον έντονο προβληματισμό των Μελών τους για την κατάσταση που επικρατεί ακόμη στην Κέρκυρα καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί στην περιφέρεια η αποκομιδή των σκουπιδιών αλλά και τον τρόπο που σκοπεύει ο Δήμος να διαχειριστεί το θέμα, ώστε να υπάρξει οριστική λύση και να μη δούμε πάλι τις θλιβερές, για τον τόπο μας και τον τουρισμό μας εικόνες του περσινού καλοκαιριού.

Ο Αντιδήμαρχος αφού ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, η οποία υστερεί τραγικά σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικό εξοπλισμό, διαβεβαίωσε ότι γίνονται από πλευράς Δήμου όλες οι απαραίτητες προσπάθειες ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην αποκομιδή των σκουπιδιών μέσα στην τουριστική περίοδο ενώ τόνισε το καθοριστικό ρόλο που θα έχει στην επίλυση του θέματος η ψηφοφορία της ερχόμενης Πέμπτης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των δυο φορέων παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Καλούδη εξέφρασαν την ανησυχία τους για την εξέλιξη του θέματος και το συμπέρασμα που αποκόμισαν από τη συνάντηση αυτή είναι ότι, αν μέχρι τα μέσα Μαρτίου 2019 δεν έχουν υλοποιηθεί οι εισηγήσεις της υπηρεσίας, η Κέρκυρα δυστυχώς θα είναι για ακόμη μια τουριστική σεζόν και για χρόνια μια τεράστια ανεξέλεγκτη χωματερή, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους της και τον επιχειρηματικό κόσμο.

deltio-typou-enosis-ksenodoxon-kerkyraw-kai-omospondias-epixirimation-katalimaton-kerkyras.pdf

FaLang translation system by Faboba

22 Μαϊος, 2019

13 Μαϊος, 2019