Το Angsana Corfu στελεχώνει την ομάδα του και διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Κέρκυρα

Αποτελώντας τη νέα άφιξη στον ξενοδοχειακό χάρτη της Κέρκυρας, το πολυτελές resort Angsana Corfu κοντά στο γραφικό χωριό Μπενίτσες, αναζητά συνεργάτες με πάθος για τη φιλοξενία, τη γαστρονομία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση για να γίνουν μέλος της ομάδας του.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή Ημέρα Καριέρας στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, από τις 12:00 έως τις 17:00, και το Angsana Corfu είναι έτοιμο να υποδεχθεί επαγγελματίες του τουρισμού σε ένα δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον και να τους καλωσορίσει στη μεγάλη οικογένειά του.

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο εργατικό δυναμικό, το βραβευμένο brand Angsana και ο Όμιλος Επιχειρήσεων «Banyan Τree Hotels & Resorts» επενδύουν στους συνεργάτες τους προκειμένου να προσφέρουν παγκόσμιας κλάσης υπηρεσίες και ξεχωριστές εμπειρίες διαμονής στους φιλοξενούμενούς τους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέλθουν έχοντας μαζί τους το βιογραφικό τους σημείωμα, καθώς και μια πρόσφατη φωτογραφία τους, ενώ όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν στο Επιμελητήριο Κέρκυρας μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους μαζί με τη φωτογραφία τους μέσω email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υπόψη κυρίας Παναγιώτας Σακελλαροπούλου. Επιμελητήριο Κέρκυρας Αριστοτέλους 2, Κέρκυρα 2ος όροφος, Αίθουσα “Σπύρος Δένδιας”

Το Angsana Corfu αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο του βραβευμένου brand Angsana που λειτουργεί στην Ευρώπη κάτω από την ομπρέλα του Διεθνούς Ομίλου Επιχειρήσεων «Banyan Τree Hotels & Resorts». Εισάγοντας μια νέα φιλοσοφία διακοπών στην Ελλάδα, το Αngsana Corfu φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες του ξεχωριστές εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις μέσα από μια συνολική θεώρηση της φιλοξενίας.

ΠΗΓΗ: www.tornosnews.gr

PANORAMA SIDARI - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ …

26 Σεπτεμβρίου, 2019

Σας κοινοποιούμε απάντηση του ξενοδοχείου Panorama Sidari μετά από κάποια δημοσιεύματα του...