Σφάλμα
  • [OSYouTube] Alledia framework not found

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Σπύρο Καλούδη

και την προ-ϊσταμένη της υπηρεσίας καθαριότητας κα Αγγελική Παπαϊωάννου προκειμέ-νου να συζητήσουν το θέμα της αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμά-των για την τουριστική περίοδο που άρχισε και διανύουμε ήδη.

Ο Αντιδήμαρχος ενημέρωσε ότι ο Δήμος αναμένει προσωπικό με απόφαση ΑΣΕΠ, ότι αντιμετωπίζονται συνεχείς βλάβες οχημάτων της Υπηρεσίας και δεν υπάρχει άμεση δυνατότητα για την επισκευή τους και ακόμα ότι εκκρεμεί το αποτέλεσμα διεθνούς διαγωνισμού σχετικά με την ανάθεση της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης υπενθύμισε στον Αντιδήμαρχο ότι τα τελευταία 4 χρόνια τα ίδια προβλήματα παραμένουν. Πρότεινε να βοηθήσει στην άμεση επισκευή οχημάτων, με την συνδρομή των Μελών της Ένωσης.

Τόνισε ότι οι τουριστικοί οργανισμοί που λειτουργούν στην Κέρκυρα και στηρί-ζουν την οικονομία μας είναι όχι πλέον μόνο προβληματισμένοι, αλλά αποφα-σισμένοι να αποχωρίσουν από τον προορισμό, αν ξαναζήσουμε ότι και τα προηγούμενα χρόνια.

Κατατέθηκε πρόταση προκειμένου να βοηθήσει η Ένωση την κατάσταση ά-μεσα με το να προσέρχονται τα απορριμματοφόρα στα ξενοδοχεία Μέλη της Ένωσης μόνο με τον οδηγό και την φόρτωση του απορριμματοφόρου να ανα-λάβει να την κάνει έκτακτο προσωπικό με ευθύνη του ξενοδοχείου. Έτσι οι υπάλληλοι του Δήμου θα μπορούν να επικεντρωθούν στην αποκομιδή των λοιπών απορριμμάτων από τους δρόμους και τις γειτονιές της Κέρκυρας.

FaLang translation system by Faboba

22 Μαϊος, 2019

10 Μαϊος, 2019

Μπάμπης Βούλγαρης | Ο πρόεδρος…