Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλος - Εδώ

Bretagne Hotel

Οδός Κ. Γεωργάκη 27, Κέρκυρα

Το ξενοδοχείο Βρετάνια είναι οικογενειακή επιχείρηση με φιλική ατμόσφαιρα. Το προσωπικό είναι έμπιστο και η ρεσεψιόν είναι στη διάθεση σας όλες τις ώρες.

Οι επιθυμίες σας για ζεστή αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση, άψογη καθαριότητα και όλες τις απαραίτητες ανέσεις, θα καλυφθούν πλήρως. Το κ...

Περισσότερα

Odysseus Hotel

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Το ξενοδοχείο Οδυσσεύς, το οποίο αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση, βρίσκεται στην Παλαιοκαστρίτσα και είναι κτισμένο σε μια λοφώδη θέση με καταπληκτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος.

Αποτελείται από το κυρίως κτήριο στο οποίο υπάρχει και ο ανελκυστήρας και 4 ακόμα διπλανά κτήρια.Τα δωμάτια έχουν...

Περισσότερα

Pontikonissi Hotel

Πέραμα, Κέρκυρα

Το Pontikonissi Hotel βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, στην ήσυχη και γαλήνια περιοχή του Περάματος, μόλις 10 λεπτά οδικώς από την Κέρκυρα.
Το ξενοδοχείο διαθέτει ευρύχωρα, κλιματιζόμενα δωμάτια με ιδιωτικό μπαλκόνι. Όλα προσφέρουν μοναδική θέα στη θάλασσα και στην εντυπωσιακή πισίνα.

Περισσότερα

Three Brothers Hotel

Σιδάρι, Κέρκυρα

Το ξενοδοχείο μας κτίστηκε το 1981 - 1982 στο Σιδάρι Κέρκυρας. Έκτοτε έχει ανακαινισθεί πλήρως τρείς φορές το 1998, 2005 και τελευταία φορά το 2014.

Διαθέτει δυο bar, ένα εστιατόριο, μια πισίνα, A/C και 34 δωμάτια και 2 οικογενειακά. Το ξενοδοχείο έχει αποκλειστική συνεργασία με την εται...

Περισσότερα