Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλος - Εδώ

Corfu Imperial

Κομμένο, Κέρκυρα

Το μαγευτικό Corfu Imperial αποτελεί το πετράδι του στέμματος της Grecotel χτισμένο σε κατάφυτη ιδιωτική χερσόνησο με δικό του νησάκι, μόλις 10 χλμ. από την ονειρική πόλη της Κέρκυρας. Αποκτήστε το δικό σας palazzo στην εξοχή της Κέρκυρας πάνω σε µια ιδιωτική παραλία, μέσα σε ελιές και κυπαρίσσι...

Περισσότερα

Eva Palace

Κομμένο, Κέρκυρα

Το εντυπωσιακό Eva Palace δεσπόζει στη κοσμοπολίτικη χερσόνησο του Κομμένου, μόλις 10 χλμ. από την ονειρική πόλη της Κέρκυρας. Το Eva Palace διαθέτει την πιο συγκλονιστική θέα του νησιού! Απ’ τη μια η Βενετσιάνικη πόλη της Κέρκυρας και από την άλλητα ρομαντικά κυπαρίσσια του κόλπου της Δασιάς.

Περισσότερα

Kontokali Bay Resort & Spa

Κοντόκαλι, Κέρκυρα

Το KONTOKALI BAY RESORT & SPA είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα (κεντρικό κτήριο και bungalows), που βρίσκεται στην κεντρική ανατολική ακτή της Κέρκυρας, του σμαραγδένιου νησιού του Ιονίου, σε απόσταση μόλις 6 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νησιού, την πόλη της Κέρκυρας.

Χτισμένο ...

Περισσότερα

Marbella Hotel

Άγιος Ιωάννης Περιστερών, Κέρκυρα

Tο MarBella Corfu είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα, ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά στα Επτάνησα, στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Αγίου Ιωάννη Περιστερών. Εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τη νησιώτικη φιλοξενία και να απολαύσουν ονειρεμένες διακοπές με υψηλής πο...

Περισσότερα

Mayor Pelekas Monastery

Παραλία Κοντογυαλού, Πέλεκας, Corfu

Σε μία μαγευτική τοποθεσία, πάνω σε μία από τις καλύτερες παραλίες της Κέρκυρας, την παραλία Κοντογιαλός, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία για το 2016, οι διακοπές των ονείρων σας έχουν άρωμα θαλασσινής αύρας και φωτίζονται από το φως του περίφημου ελληνικού ήλιου.

Η πολυτελής άνεση, οι κορυ...

Περισσότερα