Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλος - Εδώ

  • Κατηγορία: Νέα

Γ. ΡΕΤΣΟΣ : Υπερφορολόγηση και έλλειψη χωροταξικού, τα μείζονα προβλήματα

Η υπερφορολόγηση και η έλλειψη χωροταξικού σχεδιασμού, είναι τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουριστικό κλάδος, σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος, στην ειδική εκδήλωση του συνδέσμου, ενόψει των εορτών.

Περισσότερα

  • Κατηγορία: Νέα

Σχεδόν 1 εκατ. τα θύματα απάτης με μισθώσεις Airbnb

Με σχεδόν 1 εκατομμύριο πελάτες να έχουν πέσει θύματα απάτης κατά τον περασμένο χρόνο και 1,1 εκατ. κρατήσεις να ακυρώνονται την τελευταία στιγμή, αφήνοντας τους ταξιδιώτες κυριολεκτικά στους δρόμους, το σύστημα κρατήσεων της Airbnb θεωρείται κατά πολλούς διάτρητο και η ίδια η εταιρία αναξιόπιστη.

Περισσότερα

  • Κατηγορία: Νέα

ΠΟΞ: Ανάγκη να διατηρηθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά

Τους λόγους που πρέπει να διατηρηθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά, διατυπώνει σε επιστολή της προς τον υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, την οποία κοινοποιεί στην υπουργό Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.

Περισσότερα

  • Κατηγορία: Νέα

Παρέμβαση της ΠΟΞ στο μείζον θέμα του Αιγιαλού για τα ξενοδοχεία

Με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και την γενική γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών κα. Θεοπίστη Πέρκα, ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος, αναφέρεται στο μείζον θέμα, για τον ελληνικό Τουρισμό και τα ξενοδοχεία, του Αιγιαλού, προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις που θα λειτουργήσουν θετικά και θα επιλύσουν τα χρόνια προβλήματα που έχουν δημιουργήσει ένα πραγματικό αλαλούμ.

Περισσότερα