Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλος - Εδώ

Ξενοδοχειακά deals πολλών αστέρων!

Τα νέα από την πολυαναμενόμενη λειτουργία του ξενοδοχείου Miramare, φήμες για αποχώρηση της οικογένειας Κέρτσικωφ από το Angsana, το πρώην Αλεξίου άλλαξε χέρια, φουλ οι μηχανές για τα ξενοδοχεία Ikos.

 Ο Εμίρης αποσύρεται από την Κέρκυρα (επί του παρόντος) αλλά το Gelina στην Αχαράβη βρέθηκε στην έμπειρη αγκαλιά του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη, το πρώην “Αλεξίου” στο Μπαρμπάτι άλλαξε χέρια και γίνεται πολυτελές και τα πολλών αστέρων Agsana, Ikos και Ροδόσταμο είναι ένα βήμα πριν τη λειτουργία.

Τα νέα από την πολυαναμενόμενη λειτουργία του ξενοδοχείου Miramare στην Κέρκυρα θέλουν τον εμίρη Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι να μεταβιβάζει αυτό το διάστημα την ιδιοκτησία της πολυτελούς μονάδας που κατασκεύασε από την ελληνική εταιρία, που είχε ανοίξει με έδρα το Κολωνάκι υπό την ομπρέλα του ομίλου Al Rayyan, σε άλλη εταιρία μεν συμφερόντων Κατάρ δε, με έδρα τη Γαλλία. Οι Άραβες επενδυτές, όμως, δεν επιθυμούν να διαχειριστούν οι ίδιοι την τουριστική εγκατάσταση και αποφάσισαν να την αναθέσουν σε άλλη εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, στην οποία θα νοικιάσουν το ξενοδοχείο προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία. Το πολυτελές κατάλυμα είναι έτοιμο εδώ και ένα χρόνο, αλλά παραμένει ερμητικά κλειστό λόγω αλλεπάλληλων καταγγελιών και γραφειοκρατικών αγκυλώσεων, λένε, τις οποίες πάντως ενδιαφέρον θα είχε να μαθαίναμε.

Αποχώρηση;
Φήμες το τελευταίο διάστημα, που όμως ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, θέλουν και την αποχώρηση από το ξενοδοχείο Angsana Corfu της οικογένειας Κέρτσικωφ. Το ξενοδοχείο πάντως αναμένεται να λειτουργήσει τη φετινή περίοδο, λίγο πιο αργά όμως από το Μάιο που αρχικά είχε προγραμματιστεί. Στην επίσημη σελίδα του ξενοδοχείου αναγράφεται ότι “ανοίγει σύντομα” με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ότι το grand opening αναμένεται την 1η Ιουλίου. Το ξενοδοχείο, πρώην San Stefano και νυν Angsana Corfu βρίσκεται στις Μπενίτσες και θα λειτουργήσει υπό το management της αλυσίδας Angsana Hotels του μεγάλου ξενοδοχειακού ομίλου Banyan Tree. Το Angsana Corfu, θα διαθέτει 199 δωμάτια, σουίτες και bungalows.

Στον Δασκαλαντωνάκη
Στην υπόθεση του Gelina Village τώρα, το συγκρότημα της οικογενείας Χαρλαύτη που βρέθηκε αντιμέτωπο με προβλήματα αναζήτησε λύση μέσω του ομίλου Grecotel του Ν. Δασκαλαντωνάκη. Την συμμετοχή (όχι αγορά) της γνωστής τουριστικής αλυσίδας ξενοδοχείων στη λειτουργία του ξενοδοχείου είχε επιβεβαιώσει στο CorfuPress ο κ. Σπ. Μίχας, ωστόσο λόγω των πολλών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν μάλλον η Grecotel, σύμφωνα με δημοσιεύματα αθηναϊκών ΜΜΕ, προσανατολίζεται για ριζικές εξελίξεις μετά το πέρας της τρέχουσας τουριστικής περιόδου.

Το πρώην Αλεξίου άλλαξε χέρια
Το οικογενειακό ξενοδοχείο “Αλεξίου” στο Μπαρμπάτι άλλαξε χέρια και πέρασε πριν αρκετά χρόνια σε εταιρεία συμφερόντων Σπ. Μωραΐτη. Ο οποίος με τη σειρά του το πούλησε στην εταιρεία που λειτουργεί το ξενοδοχείο Park στα Γουβιά πριν από λίγες εβδομάδες. Σκοπός της νέας ιδιοκτήτριας εταιρείας είναι η μετατροπή του σε resort, με πολυτελή δωμάτια και σουίτες.

Ιkos και Ροδόσταμο
Φουλ οι μηχανές για να προλάβουν τον Μάιο για τα ξενοδοχεία Ikos στη Δασιά και Ροδόσταμο στο Κομμένο. Φορτηγά, εργασίες και διευθετήσεις για να προλάβουν ημερομηνίες, με το μεν Ikos να δίνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ως έναρξη λειτουργίας την 3η Μαΐου 2018, το δε Ροδόσταμο εμφανίζεται σε λειτουργία από τις 30 Απριλίου μεν, με διαθεσιμότητα όμως από τις 4 Μαΐου και μετά.

ΠΗΓΗ: www.corfupress.com