Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλος - Εδώ

ΕΟΤ: Δράσεις προβολής

Τη δρομολόγηση δράσεων για την τουριστική προώθηση της χώρας αποφάσισε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Αναλυτικά, ενέκρινε την κάλυψη αεροπορικών εισιτηρίων της διαδρομής Μόσχα-Κέρκυρα-Μόσχα (12-18 Σεπτεμβρίου) για τον κ. Εugene Ponasenkov (www.mk.ru/blogs/blog-evgeniya-ponasenkova.html) έναν από τους μεγαλύτερους bloggers, opinion makers, θεατρικό σκηνοθέτη, ιστορικό (με εξειδίκευση στους Ναπολεόντειους πολέμους) και τηλεοπτικό σχολιαστή σε διάφορα κανάλια στην Ρωσία και αρθρογράφο της ηλεκτρονικής και έντυπης Ρωσικής εφημερίδας Moskovskiy Komsomolets (www.facebook.com/ponasenkov), ο οποίος θα μεταβεί στην Κέρκυρα στο πλαίσιο προώθησης και προβολής του νησιού.

 

Παράλληλα, ο ΕΟΤ ενέκρινε τη δέσμευση πίστωσης ποσού 20.000 ευρώ που αφορά στην οικονομική συμμετοχή του στη διοργάνωση του ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2015 που θα διεξαχθεί στη χώρα μας από 9 έως 11 Οκτωβρίου.

Τέλος, αποφάσισε την προβολή του μέσω πλατφόρμας διαδικτυακής εκπαίδευσης, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς και ειδικότερα σε τουριστικούς πράκτορες των σκανδιναβικών χωρών, για το διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου.

Πηγή: http://www.tornosnews.gr/permalink/12591.html